Coş  

(gol)

Adrese Utile

Forum Unghii-False-Ploiesti.ro

14.gif

Like Unghii-False-Ploiesti.ro

ANPC

Produse noi

Nici un produs nou

Publicitate

Informatii utile

 

Pentru ca am primit multe intrebari, m-am gandit sa vin in ajutorul persoanelor incepatoare in acest domeniu si sa va impartasesc, din experienta mea, informatii utile care , sper eu, sa va ajute.

 

Inainte de toate trebuie sa va spun ca arta unghiilor false necesita  pasiune, timp si munca, mai precis mult exercitiu si oricat de calitativ si scump ar fi materialul ( gel sau acryl), nu veti obtine rezultatele dorite decat daca il utilizati corect sau oricat de corect ati lucra, daca folositi un produs de calitate indoielnica, la fel, nu veti obtine o manichiura care sa reziste 4 saptamani sau mai mult.

 

Eu va recomand cu incredere produsele acestui site pentru ca si eu lucrez cu ele si au un raport calitate-pret foarte avantajos si va recomand adoptarea unei tehnici de lucru corecte.

 

Sa incepem!

 

Exista unghii false cu tips si gel/acryl, unghii false construite pe sablon cu gel/acryl si protectie pe unghia naturala cu gel/acryl. Orice procedeu as realiza, trebuie sa tin cont de :

 

Pregatirea corecta a unghiei naturale - as putea spune ca este unul din cei mai importanti pasi in aplicarea gelului/acrylului.

Dezinfectarea mainilor si unghiilor clientei si ale voastre este primul lucru pe care trebuie sa il faceti. Foarte importanta este si dezinfectarea instrumentului de cuticule si a forfecutei.

Daca este cazul, indepartati lacul de unghii/oja de pe unghiile clientei si de preferat este sa faceti asta cu dizolvant de unghii fara acetona.

Priviti unghiile si cuticulele clientei. Gelul sau acryul se aplica numai pe unghiile naturale sanatoase, niciodata pe unghii lovite, ranite sau infectate.

Impingeti cuticulele si curatati stratul de celule moarte de pe suprafata unghiei cu ajutorul instrumentului de cuticule metalic sau de plastic. Taiati cuticula doar daca este cazul.

Urmeaza pilirea unghiei naturale care trebuie realizata numai cu o pila fina, de duritate 180 si de preferat este sa piliti unghia intr-un singur sens, fie de la dreapta spre stanga, fie invers.

Trebuie sa piliti cu grija, fara sa apasati mai ales daca aveti o clienta cu unghiile mai moi sau sensibile. Atentie sa nu lasati urme de luciu pe suprafata unghiei. Puteti folosi si un buffer fin pentru matuirea unghiei. Piliti varful liber al unghiei pentru a-i da o forma in functie de procedeul pe care urmeaza sa il realizati.

Deprafuiti cu o periuta pentru praf. In timpul pilirii si dupa ce ati pilit, nu atingeti unghiile clientei. Nici clienta nu are voie sa atinga unghiile.

 

 

Tipsurile french

Multe dintre voi m-au intrebat cum se aplica aceste tipsuri. Inainte de a va oferi pasii de aplicare as dori sa fac o scurta caracterizare a acestor tipsuri.

Se numesc tipsuri french pentru ca sunt unghii false din plastic, de culoare alba, folosite in realizarea manichiurii de tip french. Suprafata de lipire este ingusta de aceea este necesar ca unghiile naturale sa fie putin crescute cand aplicam aceste tipsuri. Veti observa si ca aceste tipsuri sunt mai tari, mai rigide decat cele naturale sau transparente , au curba C mai bine definita si au un smile perfect. Se pot folosi si la gel, si la acryl.Se gasesc in marimi de la 1 la 10.

Modul de aplicare al tipsurilor french este similar cu cel al tipsurilor normale ( naturale sau transparente) cu o singura diferenta : tipsurile french nu se pilesc !

Iata care sunt pasii :

1. Pregatiti unghiile naturale ( cititi mai sus pasii corecti ) avand grija sa nu piliti de tot varful liber al unghiei. Unghia naturala trebuie sa fie putin crescuta pentru a aplica intr-un mod cat mai eficient aceste tipsuri ( 1-2 mm).

2. Aplicarea tipsurilor french.

Selectati tipsurile corespunzatoare marimii unghiilor clientei. Tipsul potrivit este acela care pica fix pe unghie, nu trebuie sa aveti colturile libere si nici nu trebuie sa depasiti lateralele unghiei.

Pentru ca suprafata de lipire a tipsului este ingusta, va recomand sa folositi un lipici cu pensula. Aplicati lipici in interiorul causului (acea portiune din interiorul unghiei false), nu pe unghia naturala.

Tineti tipsul inclinat pe unghie, la aprox. 45 grade, si trageti usor in jos pana cand varful liber al unghiei intra in tips. Tineti tipsul pentru cateva secunde, timp in care apasati usor. Nu incercati sa presati tipsul cu degetele, pur si simplu il tineti inclinat in jos si apasati dupa care il eliberati. In cel mai rau caz, daca veti observa colturile tipsului putin ridicate, apasati in acea zona cu un betisor de portocal sau cu instrumentul pentru cuticule iar surplusul de lipici il stergeti cu un servetel uscat.

3. Scurtarea tipsurilor - la lungimea dorita de clienta. Faceti acest lucru cu ajutorul cutterului pentru tipsuri.

4. Indepartarea luciului de pe tipsuri. Am spus ca aceste tipsuri nu se pilesc insa pentru a crea o aderenta optima intre tips si gel sau acryl, este necesar ca suprafata sa fie matuita, fara luciu. Va recomand sa folositi un buffer alb nou pentru a indeparta luciul de pe aceste tipsuri si numai pentru laterale si varf sa folositi o pila 180. Deprafuiti la final cu o perie pentru praf.

5. Aplicare primer - numai pe portiunea de unghie naturala, nu si pe tipsuri. Aveti grija sa nu atingeti cuticulele.

In continuare urmati aceeasi pasi ca la aplicarea tipsurilor obisnuite.

 

 

 

 

 

 

 


HomeHome